Отзиви


"Да завладееш публиката, да я въодушевиш и убедиш, да бъдеш уверен и харизматичен – уменията, които придобихме от курса „Говори, за да те видят". И всичко това благодарение на Ани Цолова, която вложи душа и сърце в работата си. Благодарим ти, Ани!"
Силвия Дренска, мениджър Човешки ресурси – Порше БГ

"Партнирахме си с Анна за един от най-важните ни проекти осъществени за Кока Кола ХБК - национален конкурс за бармани и по-специално семинар на тема "Поведение пред камера". Ани успя да приложи уменията си пред една изключително трудна и различна аудитория - барманите, което е доказателство за нейните професионализъм и гъвкавост. Съветите й се оказаха особено полезни за всички участници. С удоволствие бихме я поканили да работи отново с нас на събитията, които организираме!"
Ангел Лесов, управляващ партньор - THE Locals

Отзиви


"През месец ноември на 2019 год. Анна Цолова проведе обучение „Как да създадем въздействаща презентация? Как да говорим успешно пред публика?“ на служители на „МБАЛ Свети Панталеймон-Плевен“ ООД. За нас беше истинско удоволствие да работим заедно. Впечатлени сме от начина, по който бе поднесена информацията – интересно и завладяващо. Партньорството между нашите компании ще продължи и занапред!"
Управител: д-р Елиза Георгиева

"Anna Tsolova is a bright name in Bulgarian TV journalism. Today she is one of the leading coaches/trainers and consultants on public speaking. She has developed a really good approach to her corporate clients. Her trainees are not lost in theoretical explanations, as her classes are very much hands-on. She works with you to develop your natural talents, and it is a smooth and very empowering process."
Irena Komitova, Organiser - TEDxVitosha

Отзиви


"Програмата „Говори, за да те видят!", в която се включихме, акцентира върху говорене пред публика и поведение пред медиите. Модулите в трите последователни дни включваха ключови и важни моменти на подготовка, държане пред камера и по време на интервю. Примерите дадоха реална представа как да се държим във всяка една медийна ситуация. Подготовката по реален проект се оказа изключително ценна за клиента, защото всички участващи бяха по-уверени, че могат да прилагат практиките дългосрочно. Силно препоръчваме „Говори, за да те видят!" и работата с Анна Цолова, защото тя е много добър и опитен професионалист и работата с нея е изключително приятна и ползотворна."
Ива Григорова, директор PR бизнес - Publicis Groupe България

Отзиви


"Говори, за да те видят' ми помогна да вникна в собствените си умения и страхове и използвайки различни техники и подходи, да овладея притеснението, но също така да се науча да подчертавам силните си страни. Изключително полезно преживяване, особено в компанията на опитен професионалист като Ани Цолова. Препоръчвам го на всеки, на когото се налага да говори пред хора - дори да не е публично по дефиниция и да не е на сцена! 'Говори, за да те видят' изгражда умения, които са приложими към безброй ситуации от ежедневието ни както в работен, така и в личен план!"
Талимка Йорданова, изпълнителен директор - Global Citizen Forum

Отзиви


"Най-важното в обучението на г-жа Цолова е, че те изважда от зоната ти на комфорт. Няма как да свикнеш с публиката, ако не си пред публиката. В "Говори, за да те видят" има много практика, човек може да се чуе и види отстрани. Препоръчвам го на всеки, който се чувства неуверен пред хора и на всеки, който се чувства уверен, но иска да практикува и да научи нови неща."
Dimitar Kaldamukov, LL.M. George Washington University Law School Attorney at law, Partner Tocheva & Mandazhieva Law Office

Отзиви


"Когато губиш, не знаеш какво печелиш. Ние, клиентите на Ани, спечелихме възможността тя да създаде програмата „Говори, за да те видят!“ и да сподели гигантския си опит по супер достъпен и разбираем начин. Да говориш пред публика е умение, с което аз започнах на ниво -10, но с ценните съвети на Ани дръпнах доволно напред. Щом аз мога, ти можеш по-добре. Препоръчвам!"
Dimitar Mihaylov, Founder & Wellbeing Specialist - BB-Team

"С Анна е просто наслада да се работи. Това човек, който влага толкова страст в работата си, че няма как да не се запалиш, вдъхновиш, научиш. Имам усещането, че разбира хората на съвсем друго ниво. Уникален професионалист, чиито умения да увлича публиката просто носят неизразима радост и удоволетворение. Много, наистина много може да преживеете с Анна. Преживяване, което оставя траен отпечатък във всеки един живот."
Иван Бондоков, съосновател - Limacon

Отзиви


„Обучението беше много полезно, практически ориентирано и изключително вдъхновяващо. Или казано с други думи – „Право в целта“. Екипът ни е впечатлен от професионално отношение и непринудения подход. Сигурни сме, че ще имаме още поводи за срещи с Ани“.
БОШ - България

"Безупречният професионалист, осмелил се да зададе въпроса #КОЙ, учи на публична дързост и ярко присъствие. Показва #КАК. Как да изразиш идеите си, да приковеш вниманието, да представиш начинанията си в най-добра светлина. #KAK да бъдеш себе си без сценична треска и страх от публични изяви. Ани, обучението при теб промени живота ми за часове!"
Милена Стефанова, управляващ директор - издателство "Софтпрес"

Контакт


За повече информация, свържете се с мен на имейл – tsolova@anna-tsolova.bg.